torstai 29. maaliskuuta 2012

Pääsiäisaskartelua

Vuosiin en ole tehnyt mitään pääsiäisaskerteluja, tai oikeastaan koko pääsiäisvalmistelut ovat taineet rajoittua muutaman suklaamunan ja pasha-purkin ostamiseen. Tänä vuonna näyttäisi kuitenkin asiat olevan toisin. Jo viime viikolla aloitettiin avoimessa päiväkodissa pääsiäisaskertelujen tekeminen yhdessä taaperon kanssa. Askarreltiin hieno purkki rairuoholle ja istutettiin siihen siemenet. Purkki on tyhjä säilyketölkki, jonka sai päällystää mieleisekseen. Ja purkissa kasvaa kauraa :) Hieno tuli ja epäilemättä tämä myös kasvaa paremmin kuin mikään muu istuttamani vuosiin. (myös uuden auton oli pakko päästä kuvaan)

 

Tässä pitäisi nyt olla myös kuva hienosta virpomavitsasta, joka askarreltiin eilen avoimessa päiväkodissa. Jostain syystä se ei kuitenkaan suostu tänne latautumaan, täytyy yrittää myöhemmin uudelleen. Saa nähdä jatkuuko meillä vielä pääsiäisaskartelut, vai olisiko tässä jo tarpeeksi yhdelle vuodelle.

On mielenkiintoista nähdä millaisiksi meidän pääsiäiset tulee muotoutumaan. Lapsuudessani pääsiäisen tärkeitä juttuja olivat virpominen ja pääsiäisyöksi sängyn alle laitettava pipo, johon pääsiäiskukko kävi munimassa ison keon suklaamunia. Olisi kiva kuulla miten te vietätte pääsiäistä? Ja miten vietitte sitä lapsuudessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.