keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Huhuu, huhuu!

Riemun kiljahdusten saattelemana valmistui Herra Huu. Pöllöjähän on näkynyt monessa (käsityö)blogissa ja monessa eri muodossa. Tapani mukaan olen vähän hidas lämpenemään muoti-jutuille, mutta kun tämän ohjeen olin nähnyt, alkoi se hiljalleen kummittelemaan mielessä. Eikä vähiten ihanaisten ja keväisten värien takia.
Virkattu pöllö
Ohje on tämän kevään Novitasta ja lankana on Novitan Miami. Lankaa kului reilu 100g. Kyseesä ei ole ihan piskuinen pöllö, koreuttakin reilut 30cm. Tuli mukava pöllökäinen karkkiväreissä ja ainakin taapero otti sen iloiten vastaan. Muuten olisiko kenelläkään antaa käyttökokemuksia tuosta Miami langasta? Siinä näyttäisi olevan nyt tosi ihania värejä, mutta jotenkin minua hieman epäilyttää miten se toimisi vaatteissa.

2 kommenttia:

 1. Miami-lanka on ainakin superpehmeää! Kaveri teki siitä isoäidinneliöpeiton ja tuli ihana! En tiedä, miten toimii vaatteissa - sisältää vissiin aika paljon akryylia.

  PS: Senkin yllyttäjä, nyt on minullakin oma blogi! Tervetuloa kyytiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihanan pehmeää se on, ei arvaisi tuntumalta että siinä on puolet akryylia. Luulen itse että sopii hyvin juurikin peittoihin yms., mutta en ihanista väreistä huolimatta vielä ole uskaltanut koittaa vaatteisiin. Tosin kun mainitsit tuon isoäidinneiliöpeiton, niin hetihän se alkoi syyhyttämään... meillä vaan on noita peittoja jo niin monta!

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.