sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

helmiä, helmiä

Olin kovasti innostunut erilaisten korujen tekemisestä pari vuotta takaperin. Nyt niiden kanssa oli jo pitkään ollut ihan täydellinen jumi. Mitään koruihin liittyvää ei ole oikein syntynyt ja korutarvikkeet pysyivät kaapissa perimmäisenä. Joitakin ideoita sentään välillä tuli mieleen, mutta mitään ei päässyt toteutetuksi asti. Tähän haettiin ratkaisua yhdessä ystävän kanssa, käytimme eilisen iltapäivän yhdessä korujen tekemiseen.

Nämä minä sain aikaiseksi:
Koruja

 Kuvassa on kaksi avainnauhaa ja yksi kaulakoru. Avainnauhojen tekoa olin suunnitellut jo pitkään. Nyt viimeinkin sain ne myös toteutettua. Ensimmäisessä avainnauhassa on käytetty makeanveden-, lasi- ja metallihelmiä. Purin sitä varten yhden aiemmin tekemäni korun, joka ei mielestäni oikein toiminut.
Avainnauha lasihelmistä, makeanvedenhelmistä ja metallihelmistä.

Toisessa avainnauhassa on syksyllä huovuttamiani helmiä ja ihan tavallisia puuhelmiä. Tätä luultavasti tulen käyttämään paljon.
Avainnauha huopahelmistä ja puuhelmistä.

Ja viimeisenä kaulakoru, jossa riipuksena terttu makeanveden helmistä. Metalliosat ja ketju ovat korumetallia. Mies nimesi tämän Puolukaksi. Olisi ehkä pitänyt olla hiukan isompia helmiä, jotta tertusta olisi tullut muhkeampi, mutta pidän tästä jokatapauksessa paljon.
Puolukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.