tiistai 26. marraskuuta 2013

Massakoruja

Kerroinkin jo aiemmin että tartuin Sateenkaaria ja serpentiiniä blogin haasteeseen, jonka avulla pyritään keräämään varoja Canelipuun toiminnalle. Minulle tyypilliseen tapaan postipaketin pakkaaminen jäi himppusen viime tippaan, mutta nyt viimeinkin tänään lähti kuori postipojan matkaan. Korujen kuvaaminen oli tässä synkkyydessä melkoisen haastavaa...

Millefiori tekniikalla toteutettuja helmiä ja puuhelmiä:

 Erilaisia massariipuksia:

Illuusiotekniikalla tehtyjä riipuksia:

Pintakuvioituja riipuksia:
 

Riipuksien pituutta on mahdollista säätää (kahta riipusta lukuunottamatta). Näihin oli kiva kokeilla uusia tekniikoita ja nyt pitää toivoa että sunnuntaina kauppa käy!

8 kommenttia:

 1. Varmasti menevät kaupaksi, ovat niin kauniita.

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Jossakin vaiheessa pitäisi itsekin perehtyä korujentekoon, kyllä niistä vaan niin nättejä saa <3 Ja persoonallisempia (mielestäni) kuin massatuotetut. Saako noita "pahveja" jostakin vai värkkäilläänkö tuollaisia itse? Siis noita mihin nuo korut saa kiinnitettyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korujen teossa pääsee kyllä aika pienellä alkuun ja vain taivas taitaa olla rajana. Materiaaleja ja tekniikoita on ihan lukemattomia. Nuo pahvit on ihan askarteluun tarkoitettua värillistä aaltopahvia, joihin leikkasin "halkiot" :D mutta kyllä tuollaisia korujen kiinnitys juttuja on ihan myynnissäkin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No nepä vain nopeasti tulivat! Tänään siis jo täällä. Ne ovat ihan mielettömän upeita ♥

   Poista
  2. Kiitos! Ja hyvä että tulivat, olin jo vähän peloissani että ehtivätkö...

   Poista
  3. Hyvin ehtivät. Mä laitoin sen toimituksen keskiviikolle, että on sit pari varapäivää. Myyjäisethän on vasta sunnuntaina :)

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.