sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Onnistumisen riemua ja juhlahumua


Tämän vuoden tavoitteeksi olen ottanut harjoitella ompelukoneen käyttöä. Aiemmasta viisastuneena en edes kuvitellut opettelevani sitä itse, vaan ilmoittauduin kurssille. Ja kuulkaapas, sain valmiiksi yhden työn jo ensimmäisen illan aikana! Valitsin tarkoituksella alkuun mahdollisimman helpon työn. Tein tällaisen viirinauhan pikkuaskartelijan synttäreille. Ja voi sitä onnistumisen riemua kun sain valmista!


Muitakin koristeita tuli juhlia ajatellen tehtyä. Nämä pompomit oli tosi hauskoja tehdä. Ja mielestäni varsin kauniitakin. Yhdestä unohdin tehdä reunakuviot, mutta kaunis siitäkin tuli, vaikka vähän erilainen.Ja vielä loppuun pieni vilautus juhlapöydästä. Helppoakin helpomi jäädytetty juustokakku etualalla. Voi tehdä niin maidottomana kuin gluteenittomanakin. Ja maistuu erinomaisesti kaikille!


Oli ilmeisesti rankat juhlat. Pikkuaskartelija sairasti koko alkuviikon ja nyt vuorossa olen minä. No onneksi näitä juhlia ei ole kuin kerran vuodessa :)

4 kommenttia:

 1. Onpas kivan näköiset viirit! Ovatko kaksipuoleiset? Itse en ikinä jaksa näpertää niin pitkästi, huolittelemattomat yksipuoleiset ovat ihan riittävät. :D Pompomeihin olen minäkin jäänyt koukkuun, niitä pitää olla joka juhlissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on kaksipuoleiset. Ajattelin et on kivemmat noin, niin pystyy sit vaikka läpi huoneen vetämään. Ja eipä noistakaan nyt mahdoton homma ollut, sisäsaumat vaan ja ympäri :) nuo pompomit on kyllä totaalisen koukuttavia!

   Poista
 2. Hieno viirinauha!

  Onnea uuden taidon opetteluun, loppuvuodesta osaat jo varmasti vaikka mitä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Innostus on ainakin suuri, harmi vaan että alkuvuosi on ollut niin tautista, että blogi jäänyt hunningolle...

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.