maanantai 15. syyskuuta 2014

Syksyn asusteita

Kun pipo tuntuu liiottelulta, mutta paljain päinkään ei enään ihan tarkene.


Lapsukaisen panta on ihanaisen pehmeää Cashsilk -lankaa (50% kashmir ja 50% silkki, puikot 3,5mm, 15g). Tein samaisesta langasta jo viime talvena hänelle huivin.


Minun pantani lanka oli minulle täysin uusi tuttavuus Scozia (puikot 6mm, 45g). Mukavan napakka, mutta pehmoinen ja helppo neuloa.


Ohjetta minulla ei näihin ollut, kunhan vaan neuloa posottelin ja välillä sovittelin. Nämä oli tällaisia mukavia ja nopeita välipalatöitä, helposti yhdessä illassa tehtäviä.
12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä pitää neuloa jotain nopeaa ja helppoa.

   Poista
 2. Oon kans tuolla samalla reseptillä tehnyt pantoja (joista oikein yksi päätynyt omaankin käyttöön) ja mun mielestä nämä on kyllä nättejä ja käteviä :) Tuo eka kuva teistä on kyllä tosi kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mie olen varmaan lapsena käyttänyt tuollaisia pantoja paljon, kun olivat pitkään aika yök-yök... Onneksi aika kultaa muistot ja nyt jo kelpaa taas :D ja kuvista kiitos kuuluu miehelle.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Lapsikin oppi samalla näppärästi uuden sanat : samikset :D

   Poista
 4. Hei! Voitit pienen palkinnon blogissani. Kurkkaatkos sunnuntaisen blogipostaukseni ja siitä lopputekstin. En löydä sähköposti osoitettasi mistään ja lähettäisin palkinnon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ihana juttu, laitoin siulle spostia! En tiedä kehtaanko edes myöntää että silmäilin kyllä läpi jo aiemmin tuon siun postauksen, mutta eipä nyt silmät sisäistäneet, että mie olen voittanut!!!

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.