sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Broken seed -sukat

Mie olen kovin hitaasti syttyvä ja tulen myös neulemaailmassa aina jälkijunassa. Niinpä sainkin ensimmäiset broken seed -neuleella tehdyt sukat valmiiksi vasta nyt.


Sateenkaari -sukat
Malli: Broken seed -neule, perussukka
Puikot: 3
Lanka: 7 veljestä
Menekki: 134g
Muuta: koko noin 42, mies on tyytyväinen sukkiinsa. 

Näillä sukilla päätin myös osallistua silmukan ytimessä haasteeseen. Satuin aloittamaan nämä sukat juuri kuun alussa työmatkalla. Kyseessähän on Pipon ytimestä - ja Silmukan saalistus -blogien yhteistyössä tekemä haaste, jossa on joka kuukausi uusi teema. Tässä kuussa teemana on sateenkaari. Mielenkiintoisia teemoja on ollut aiemminkin ja olen usein ihallut haasteeseen osallistuneiden käsitöitä, mutta nyt osallistun viimein itsekin.

Tässä vielä kuva sukista käytössä, pääsivät heti jalkaan. Mies kuluttaa sukat hurjan näköisiksi ja puhki tosi nopeasti. Kuvaan pääsi myös miun lankalauantain saalis :)


8 kommenttia:

 1. Voi että, tätä mallia oon kans ite ihastellen kattellut jo jonkun aikaa - mutta vielä en oo ite tehnyt tämmösiä. Toinen ihastelun kohteeni on ollut tuo sateenkaari-väri, joka sitten harmikseni lopetettiinkin jo ennen kuin sellaista ehdin itselleni ostaa :/ Mutta tänä vuonnahan tuli joku vähän samantyylinen väri, voisihan sekin mennä paremman puutteessa... Tuo haaste täytyy kyllä itekin varmaan oikein käydä tsekkaamassa! :) Ja vähän kateeksi muuten käy, kun mies niin nopeasti jo uusia sukkia kaipailee :D Oma sai sukat joulukuussa 2012 ja vasta nyt viimeisen viikon aikana alkoi puhua siihen malliin, että huolisi jo uudet ;) Vanhathaan eivät kyllä vielä puhki asti ole kuluneet, mutta kun on käyttänyt nyt enemmän ulkokäytössä niitä niin ilmeisesti sisäkäyttöön saisi tehdä uudet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on kuule oikeasti tosi helppo malli, ja helppo tehdä sukkana, lapsena, hattuna yms. Eli puikoilla vaan! Joo miekin sain nyt ihan sattumalta lahjaksi tuota seiska veikan sateenkariväristä lankaa, se on kaunista. Mutta itsellä aion kyllä tehdä sukat tuossa alemassa kuvassa näkyvästä Regiasta, siinä on myös aikasta herkut värit!

   Poista
 2. Tosi ihanan väriset sukat! Mie en ees ala opettelee tuota mallii ku en normi sukkaakaan osaa viel tehä :D Mut näit on kiva ihastella ku muut osaa :) Kiitos ku osallistuit haasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuule tuossa ei tarvitse osata kuin oikea ja nurja silmukka, miekin oikein ihmettelin et onks tää näin helppo.. Jos ei sukka vielä luonnistu, niin tätähän olisi kiva käyttää vaikka pipossa tai lapasissakin.

   Poista
 3. Aivan mielettömän upeat sukat! Broken seed vaikuttaa mielenkiintoiselta, pitääpäs tutustua tarkemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo broken seed on hauska, sitä aion käyttää itsekin vielä.

   Poista
 4. Ihanat sukat! Ja mahtavaa, että lähdit haasteeseen mukaan ensimmäistä kertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teidän haaste on tosi kiva, tulen varmasti toistekin osallistumaan!

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.