sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Aina ei vaan onnistu....

.... välillä käy myös näin


Neuloin suurella innolla itselleni Anna -pipon Pipo on pääasia kirjasta. Jo ennen puoltaväliä alkoi epäilyttää, että näinköhän nyt menee vähän pieleen... En kuitenkaan alkanut purkamaan, vaan neuloin sisulla loppuun. Viimeistelyssä sitten kestikin, kun oli jo täysin selvää että pipo on liian iso (tai pää liian pieni)


No nyt se kuitenkin on valmis. Aion kokeilla mitä tapahtuu, jos uitan pipoa kuumassa vedessä. Mitenkäs teillä; onnistuuko neuleet aina? Olenko mie ainut, joka neuloo sisulla loppuun, vaikka on selvää että nyt ei mene ihan suunnitelman mukaan?

6 kommenttia:

 1. Jospa tuo kaunis pipo kuumassa kutistuis ja voisit pitää sitä.
  Kuule aika usein sitä puretaan tai piilotetaan epäonnistuneista tekeleitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiveet on korkealla kutistamisen kanssa! Ja joo, näitähän sattuu aika ajoin..

   Poista
 2. Selkeästi huonot jää usein kesken. Jos siis koko alkuperäinen idea oli huono. Muuten maltan ehkä purkaa, jotta lopputuloksesta tulisi hyvä. Mutta on niitä neuleita kasteltu ja venytelty oikeamman muotoisiksi kyllä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en oikein ymmärrä miten tämä olikin sellainen että oli pakko neuloa loppuun, vaikka selvää oli ettei ole sopiva. Yleensä saatan purkaa aika isojakin töitä pienen pienen virheen takia.

   Poista
 3. Ei mulla ainakaan neuleet aina onnistu. Ennemminkin tuntuu, että suurimmassa osassa on jotain pientä vikaa ja häikkää. Ja useimmiten virheistä tulee kerrottua myös blogissa. Tosin jos alusta alkaen näyttää siltä, että työstä ei tule hyvä, puran mieluummin ja aloitan alusta kuin neulon loppuun asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kyllä ettei neuleet aina muiltakaan onnistu :)

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.