tiistai 5. maaliskuuta 2013

sairastupa

Päädyinkin yllättäen Helsingin reissun sijaan pysymään kotosalla sairastuneen taaperon kanssa. Hieman harmitti työreissun peruuntuminen, mutta keksin äkkiä itselleni lohduketta. Nyt kun taapero on taltutettu sänkyyn, voin perehtyä omiin juttuihin.

Hieman kielten opiskelua:
Mulla on mahtavia ystäviä ja työkavereita, jotka ymmärtävät pyyntöni tuoda itäisestä naapurimaasta käsityölehtiä ja kirjoja. Noissa on melkoinen kasa malleja!

Kotimaisiin ja naapurimaan lehtiin tutustumista:
Käsityö -lehden ostin kauppareissulla ja yllätyksekseni löysin samalta reissulta palatessani postilaatikosta myös Modan. Käsityö on ehdottomasti yksi minun suosikkilehdistäni; ihania ja hieman erilaisia ohjeita, sekä paljon mielenkiintoista asiaa.

Ja vähän saatoin haksahtaa ostamaan lankaakin:
Ihanaa Pirtin kehräämön villalankaa tarttui mukaan samalla kauppareissulla. Se vaan on niin ihanaa lankaa etten voi vastustaa. Näistä voisi tulla peitto? Tai ehkä jotain muuta kivaa, onko teillä hyviä ideoita?

4 kommenttia:

  1. See good in bad: luksusaikaa itselle. :) Toivottavasti pieni paranee nopeasti! Viron Käsityölehti on yksi minunkin lempilehtiäni. Inspiraatiolehti ennen kaikkea! Nuo villalangat voisivat olla aika muikeat myös koukuttuina lapasina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, oli ehkä melkein varotoimenpide tämä sairastupa... tänään oltiin jo töissä/hoidossa. Hyvään väliin tuli huili. Ja tuo käsityö on kyllä sellainen ettei sitä malta päästää käsistä!

      Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.