lauantai 26. tammikuuta 2013

Joogasukat

Tykkään neuloa useampaa neuletta samaan aikaan. Nyt puikoilla on  (aktiivisessa) teossa neljä eri projektia. Tämä on tietysti kivaa, kun ei pääse pitkästymään. Mutta miinuksena pitää sanoa että ajoittain tulee tunne ettei yksikään neule valmistu ikinä. Nyt taas tuntuu siltä ettei mikään valmistu.. Tämä toki osittain johtuu myös siitä ettei ole ollut aikaa neuloa niin paljoa kuin olisin halunnut ja kenties myös mitä olisi tarvetta ollut. Uusien valmiiden neuleiden puitteissa näytän nyt viime syksynä valmistunee joogasukat/säärystimet
Nämä on tehty Dropsin Fabelista. Tämä väri on yksi niistä kummallisista, joka oli pakko saada, vaikkei kuulu millään tavalla minun suosikkeihin. En pidä tuollaisesta vihreästä, mutta yhdistettynä noihin moniin kirjaviin väreihin, en vaan voinut vastustaa. Ja pidän erittäin paljon myös lopputuloksesta. Ohje on omasta päästä, puikot 2,5 ja menekki alle 50g/sukka.

6 kommenttia:

 1. Upeat ja aivan ihanat värit! Kevätsukat:))

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniin väriset sukka/säärystimet

  VastaaPoista
 3. Kiitos Paula Kristiina ja kosotäti! Totta, nuo on kyllä täydelliset kevätsukat, kunhan vielä saadaan se kevät tänne!

  VastaaPoista
 4. Niin tuttu tunne tuo ettei saa mitään valmiiksi ja monta työtä kesken.. Ja sitten kun siihen vielä liittää muun elämän ettei kerkiäkkään :)

  Mutta kauniit sukat on kyllä, ihanat värit! Oon kanssa miettinyt joogasukkien tekoa, olisivat kätevät venyttelyynkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tein nämä oikeastaan (työmatka)pyöräilyä ajatellen, kun siinä nilkat tuntui paleltuvan helposti ja toisaalta villasukat lenkkareissa on inhottavat. Nämä tosin taisivat valmistua silloin kun pyöräkausi loppui, joten kevättä odottelen että näen palvelevatko nämä (myös) alkuperäisessä tarkoituksessaan.

   Poista
 5. *pökertyy*
  Iik, mitkä ihanat värit!! <3

  VastaaPoista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.