sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Patalappuja à la Carte

Satuin löytämään kirjakaupasta ihastuttavan kirjan, jossa on ohjeita erilaisille virkatuille patalapuille: Patalappuja à la Carte. Kirja oli niin kaunis, etten voinut vastustaa sitä. Herkullisten patalappujen lisäksi kirja sisältää myös muutamia houkuttelevia reseptejä.

Kotona kirjaa aikani selailtua sain hienon idean: haluan virkata kaikki nämä patalaput. No ei niitä ole kuin 26, mutta miulla on ongelmia jo kahden sukankin tekemisessä. Tosin patalappuja ei tarvitse tehdä kahta samanlaista! Virkkaamisesta olen tykännyt aina paljon, mutta viime vuosien aikana on ollut vaikea löytää mitään mitä haluaisin virkata (mattoja ja koreja lukuunottamatta), joten nyt pääsen viimeinkin virkkailemaan! Ehkäpä myös uhkaavasti kasvava lankavarasto myös vajenee vähän.. Ensimmäinen patalappu onkin jo valmistunut, mutta en ole saanut sitä vielä kuvattua.

4 kommenttia:

 1. Hieno kirja. Näyttäthän sitten kaikki 26 patalappua meille lukijoillekin.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen katsellut tuota kirjaa sillä silmällä. Se vain on niin viehättävä! Hankintalistalla on kyllä jo kasa kirjoja. :x

  VastaaPoista
 3. Minäkin ostin saman kirjan ja ihastuin kovasti. En tiedä teenkö ihan kaikkia malleja, mutta osan kuitenkin.

  VastaaPoista
 4. Suosittelen kirjaa! Ohjeet on hyvin kirjoitettu. Ja tarkoitus olisi kyllä näyttää täällä sitten kaikki 26 patalappua :)

  VastaaPoista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.