maanantai 9. heinäkuuta 2012

Tallinnan terveiset

Teimme lomamatkan Tallinnaan. Kaupunki oli vielä kauniimpi kuin muistin ja sää oli myös mitä otollisin. Koko perhe viihtyi reissussa hyvin.


Toki tuliaisiksi piti ostaa hieman lankaa. Tällä kertaa ostokset oli oikeasti melko maltilliset, kun tuntuu että lankaa pursuaa vähän joka nurkasta. Ostin vironvillaa (itselle vyyhti ja toinen lahjaksi) ja pellavalankaa.


Nyt ihmettelen että mitä tekisin tuosta pellavalangasta. Olisiko ideoita? Kyseessä on melko ohut lanka, jos oikein tulkitsin niin 260m,/50g , mutta silti en ehkä haluaisi tehdä huivia.

2 kommenttia:

 1. Tallinna on niin ihana kaupunki. <3 Melkein pakko päästä sinne tänä kesänä!

  Kauniita lankoja olet ostanut. Minä olen nyt pari vuotta jemmannut lankoja Tallinnan reissultani; yhdestä vyyhdistä tein huivin lahjaksi ja muita en sitten olekaan raaskinut käyttää. :D

  Pellavalanka on houkuttelevan näköistä. En vain itse käytä oikeastaan ollenkaan muita kuin eläinkuituja, niin minulle ei tuosta tule muuta, kuin huivi mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minutkin tuo Tallinna yllättää kerta toisensa jälkeen yhtä positiivisesti. Joskus kyllä pitäisi tehdä ihan vaan käsityömatka sinne! Eiköhän tuosta pellavalangasta vielä jotain synny, kun aikansa pyörittelee, jos ei muuta niin se huivi sitten :)

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.