sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Keskeneräisyyksiä

Valmista en ole aikaiseksi saanut, mutta pakko vilauttaa mitä on tekeillä.. Osallistun jämäkuuhun ja sen innoittamana olen kaivanut esiin kaikki langanjämät. Suurin harmitukseni on, että omaan paljon aika synkkiä lankoja. Onneksi niistäkin jotain saa aikaan. Tässä kurkistus keskeneräiseen työhön.
En muuten tykkää yhtään kirjoneuleen tekemisestä. Luultavasti johtuu siitä, etten osaa tehdä sitä kunnolla. En osaa kuljettaa niitä lankoja taustalla. Onhan tämäkin varmasti peruskoulussa opetettu, mutta siitä on niin kauan etten pysty muistamaan. Sen takia näitä on nyt värkkäilty muiden töiden rinnalla, pikkuhiljaa. Mitäs tykkäätte?

7 kommenttia:

 1. Ihanan hauskoja! Eikä noissa mielestäni mitään vikaa ole. Mukavaa alkavaa viikko:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään näistä itsekin, vaikka en näiden neulomisesta erityisesti pidäkkään. Mukavaa viikkoa myös sinulle, Paula!

   Poista
 2. Tosi hauskat =D
  Mitä ihanaa saatkaan niistä vielä aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä on ajatus jo olemassa mitä näistä tulee, mutta en uskalla vielä paljastaa, jos ei vaikka toteudukkaan :)

   Poista
 3. Tuo pingviini on minun lemppari. Kuuluuko valikoimaan kengurua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pingviini on myös minun lemppari näistä, mutta tuo kenguru olisi kyllä hyvä idea! Sellaista ei vielä ole.. Näiden kanssa tahtoo nälkä kasvaa syödessä :)

   Poista
 4. Ihania! Olen nähnyt jossain muuallakin näitä tilkkuja. Tosi kivoja. Itse meinasin aloittaa seuraavaa tilkkupeittoa kokeilemalla heksagonien virkkausta! :)

  VastaaPoista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.