sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Aurinkonamu

Viimein valmistui jotain vähän keväisempää, jopa kesäistä! Sain valmiiksi lapselle mekon kesäksi. Kun näin tämän mallin, niin tiesin heti että haluan sen neuloa. Aluksi en meinannut ymmärtää ohjetta. Poimutussilmukan teko tuotti kovasti vaikeuksia, vaikka loppujen lopuksi se oli helppo tehdä. Onneksi muut osaavat lukea ohjeita paremmin kuin minä.. Nyt mietin jo mitä muuta voisi neuloa tuota poimukirjontaa käyttäen!
 
Aurinkonamu
Lanka: Gloria (Anilux), puuvillaa
Menekki: 135g
Puikot: 3,5
Ohje: Ekotekoja neuloen ja virkaten
 
Ekotekoja neuloen ja virkaten sisältää muitakin ihan mukavan oloisia ohjeita. Sieltä voisin vielä työn pari tehdä, esim. hiilineutraali villatakki houkuttelee kovasti, sekä vauvan röyhelövaippahousut.
 

5 kommenttia:

 1. Aurinkoinenpa hyvinkin =D

  Kuulostaa hyvältä kirjalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin kesäinen, tulisipa se jo sieltä!

   Poista
 2. Onpa kaunis mekko! Upea väri! Itselleni hamuaisin tuollaisen väristä neuletakkia, jossa olisi paljon palmikoita. :) Kiitos kirjavinkistä, täytyy katsoa. On kyllä jo niin pitkä kirjaostos/tsekkauslista, että niistä saa kohta kirjaston! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsityökirjat on (lähes) aina hyvä sijoitus, mutta onneksi on kirjastot olemassa! Kerkesin mie toisenkin jutun tuolta jo toteuttaa, mutta se ei ole kyllä ihan yhtä nätti... laitan sen tänne, kunhan sairastamiselta ehdin.

   Poista
 3. Hei! Mie tuskailen myös tän saman ohjeen lukemisen kanssa, en vaan millään saa poimutussilmukasta samanlaista ko mallikuvassa. Joten voitko vääntää rautalangasta tyhmälle naiselle sen, miten se tehään?

  VastaaPoista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.