lauantai 15. syyskuuta 2018

Tunika viileämmille ilmoille

Minulla oli ilo koeneuloa viime marraskuussa tämä tunika tyttärelleni. Tässä neuleessa on vaan sitä jotain. Malli ei muodoltaan ehkä ole se tavallisin neuleen malli, mutta toimii loistavasti ainakin lapsella, joka kieltäytyy käyttämästä muita housuja kuin legginsejä. Luulen että tällainen olisi mieluisa myös perheemme pienimmälle. Ja tuo pitsineule on niin hurmaavan kaunis.


Ja vaikka neule onkin pitsiä, niin on se silti varsin lämmin. Tätä on käytetty viime talven aikana todella paljon ja myös nyt ilmojen viiletessä on se kaivettu kaapista jo esiin. Miten lie unohtunut laittaa tämäkin tänne blogiin, vaikka on monessa mielessä tosi onnistunut neule. Harvinainenkin kun on sekä neuloja että saajan mieleen. Meillä ei useinkaan esikoisen kanssa maku nimittäin kohtaa :D


Talven paras neuletunika lapselle 
Ohje: Georgina Peplum top (löytyy tällä nimellä ravelrystä)
Lanka: Drops Extra Fine Merino
Menekki: 376 g 
Koko: 5-6 vuotiaan koolla tehty
 
 
Varmaan se on nyt täällä blogin puolella toivotettava syksy ja viimat tervetulleiksi. Joko olette muut aloittaneet kylmempiin ilmoihin varustautumisen? Vai vasta tarpeen mukaan?

4 kommenttia:

 1. on kyllä sievä tunika, ei ihme että onkin mieluinen. Sen verran syksyisissä ajatuksissa, että haaveilen kutovani paksun villaisen kirjoneulepuseron.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! kirjoneulepuserot on ihania, ja vielä niin lämpöisiäkin.

   Poista
 2. Onpa kaunis tunika. On siinä ollut tekemistä! Toivottavasti teillä on syksy alkanut mukavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy kyllä sanoa että ei ollut ollenkaan rankka tehdä, on aika paksulla langalla niin varsin joutuisa tehdä. Suosittelen :)

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.