sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Monen sään neule


Tämän neulepuseron tein esikoiselle jo viime keväänä. Valitsin tarkoituksella merino-puuvilla seoksen langaksi, jotta neule kävisi myös viileämpinä päivinä ja etenkin kesäiltoina. No kesähän olikin yllätyksekseni sellainen ettei minkäänlaiselle neuleelle ollut tarvetta, ei edes illalla. 


Nyt syksyn tultua on tämä(kin) neule päässyt tehokäyttöön. Mukava pukea viileämpänä aamuna sisävaatteiden päälle lisälämmikkeeksi, ja käy myös hyvin ihan ihoakin vasten puettavaksi. Lanka on hyvin puuvillan tuntuinen, eli herkemmällekin iholle ihanan pehmeä ja kutittamaton.


Oli muuten melkoisen työn takana tänään houkutella esikoista kameran eteen. Mutta kaunis ruska ja ihana alkuillan aurinko, niin en luovuttanut ihan heti. Ja tyttöhän poseerasi ihan viimisen päälle :D Miusta nämä kuvat on jotenkin tosi herttaisia, vaikka osassa tuo auringon valokin ihan liiallinen, mutta päätin silti näitä käyttää. Niin se vaan kasvaa kovaa vauhtia, hieman liiankin nopeasti.


Nämä kaksi viimeistä kuvaa onkin kuvattu jo viime keväänä. Neuleen pinta on minusta todella nätti. Tämä on myös testineuleena tehty, ehkä jos tekisin toisen saattaisin jättää takapuolelta kuviot pois. Mutta kiva neule tehdä kaikkiaan, ei liian monimutkainen, mutta riittävästi jotain ettei myöskään liian tylsä neuloa.


Jokasään neule
Ohje: Amity Sweater, Vest and Tunic , suunnittelija Anne Dresow (löytyy tällä nimellä ravelrystä)
Lanka: Knit At Home Classic Cotton Merino Villa Mix 
Menekki: 254 g 
Puikot: 4mm
Koko: 7-8 vuotiaan koolla tehty

2 kommenttia:

  1. Ihania neuleita! Ja niin ne kasvavat ne lapset... Minun toinen lapseni on jo minua pidempi ja toinen lähestyy nyt kovaa vauhtia... Nyyh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotenkin tässä koulun alkaessa tämä kasvu tuntuu tapahtuvan ihan kamalassa rutistuksessa, ja ei pelkästään se fyysinen kasvu.

      Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.