maanantai 4. joulukuuta 2017

Kuopukselle asusteita Klompelompen tyyliin

Tokihan minäkin kiirehdein heti kirjastosta lainaamaan uuden Klompelompen kirjan (Klompelompe - Neuleita koko perheelle) sen ilmestymisen jälkeen. Nyt sitä olen useammin selaillut ja jotakin on jo puikoltakin tippunut. Kirja itsessään ei pettänyt odotuksia, vaan sisältää odotusten mukaisesti ihanaisia neuleita tällä kertaa lasten lisäksi myös isommalle väelle.


Neuloin kirjasta lasten lenkkikaulahuivin ohjeella Kuopus -kaulaliina, palmikkomalli. Lankana käytin Dropsin Cotton Merinoa. Lankaa riitti vajaa kerällinen ja puikot oli ohjeesta poiketen kokoa 3,5. Nämä on lapsilla käytössä niin kovin mainioita, kun pysyvät paikallaan ilman suurempaa säätämistä. Kumma kyllä ovat olleet ihan mieluisia lastenkin mielestä.


Miehelle neuloin Gustav-pipon kirjasta. Siihen langaksi valikoitui Dropsin Merino Extra Fine ja lankaa kului reilu kerällinen.  Tämä oli aika hauska neuloa ja tykkään kovasti tuosta pinnasta.


Jostain syystä kävi kuitenkin niin, että kuopus iski silmänsä tuohon pipoon ja kieltäytyi siitä luopumasta. Nyt pipo on hänellä aktiivisessa käytössä. Ja pipo kyllä mahtuisi myös miehen päähän, ja on liian iso kuopukselle. Voisin ehkä vielä lisätä kuopukselle koristeeksi tähän jonkun kivan napin.


Ja mieskin sai uuden pipon, ihan omien toiveiden mukaisenkin vielä. Ei siis palellu hänenkään päänsä :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä :)
  Meillä on myös saman tyyppinen kaulahuivi kuopuksella ja se on todella toimiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Nuo lenkkikaulahuivit on kyllä parhaita, itseasiassa muista että minullakin oli sellainen lapsena :)

   Poista
 2. Klompelompe-kirja on kyllä todella ihana. Kuopuksesi ja neuleet näyttävät suloisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Klompelompe-kirjat on kyllä mun suosikkeja 😍

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.