lauantai 25. marraskuuta 2017

Pairfect -sukat

Raitasukat ilman langanvaihtoja kuulostavat varsin houkuttavalta vaihtoehdolta. Niinpä ostin Regian pairfect lankaa kerän, kun sellaista satuin paikallisesta lankakaupasta löytämään edulliseen hintaan. Olin hieman ennakkoluuloinen, kun olin muutamasti kuullut ettei näistä nyt niin täydellisiä tulekaan.


Vaan olinko lieneen onnekas, vai mistä johtunut, mutta kyllä nämä (ainakin minun mittapuulla) varsin täydellinen pari ovat. Tätä lankaa uskaltaisin ostaa uudelleenkin ja varmaan sopivan tilaisuuden tullen ostankin.


Ensimmäistä sukkaa neuloessa vähän huolestutti, että mahtaako lanka riittää ihan sukan loppuun. Olisihan näistä riittänyt vielä isompaankin sukkaan. Nämä ovat siis noin koko 42 ja lankaa jäi vielä jäljellekin. Ja sukat pääsevät lämmittämään isäni jalkoja. Ilahduin syksyllä vanhemmilla kyläillessämme, kun sain pienoisen pyynnön, että näitä villasukkia oikeastaan tarvitsisi lisää.


Näitä sukkia neuloin molemmilla messumatkoilla, kun reissun päälle tarvitsen aina jonkin mahdollisen yksinkertaisen ja helpon neuleen. Perusvillasukat on matkaneuleena mitä paras ratkaisu. Viime viikonloppuna kävin tosiaan Tampereen kädentaito -messuilla. Olihan ne melkoset messut. Kun kävijöitä kertyi viikonlopun aikan lähes 50 000, niin kyllähän siellä välillä ahdasta oli. Kaikkiaan kuitenkin oikein kiva tapahtuma ja kaksi päivää kului hujahduksessa.


Toki messuilta tuli hieman ostoksiakin tehtyä. Ensimmäisen päivän saalis olikin aika pitkälle kankaita. Käpyseltä ostin lisää ihanaa kukkasadetta (tein tästä aiemmin itselleni tunikan), Metsolalta Pupu Tupunaa ja Poppanavakalta vanhempaa Noshia, villa - ja bambutrikoita sekä suloisen digiprinttitrikoon. Johanna K Designista löysin kuopukselle puuvilla housut ja lippapipon (nuo Johannan villavaatteet on niin ihania, nyt vaan oli kaapissa riittävä määrä villaa jo). Paapolta muutaman hauskan eläinnapin ja uudet ohuet sukkapuikot kadonneiden tilalle. Taitokadulta intouduin ostamaan kierrätyshuopaa, kun ihastuin kovin siellä esillä olleisiin erilaisiin koreihin. Myös muita kassi ja kori tarvikkeita ostin, mutta niistä ei nyt kuvaa ole. Joko muut on messuilijat on viime viikonlopusta toipuneet? Vai jäikö messut välistä?

2 kommenttia:

  1. Isät ovat ihania! Viime jouluna siskoni ja äitini ilmoittivat, että heidän villasukkakiintiönsä alkavat olla täynnä. :D Johon isä sitten totesi, että no, hän tarvitsisi ainakin villapaidan, jos minulta nyt sitten liikenisi aikaa sellainen neuloa. Myös veli ilmoitti tarvitsevansa juuri tietynlaisia villasukkia. Aina voi luottaa siihen, että joku pelastaa neuloosista kärsivän. :) Hyvin onnistuivat villasukkasi - raidat ovat yllättävän samanlaiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta tosiaan, isät on ihania ❤️ En muista että isäni olisi aikaisemmin kertaakaan pyytänyt, tai edes vihjannut, että tarvitsisi jotain. Onneksi villasukat on aika kuluvaa tavaraa, niin yleensä ei pääse varastot liiaksi kertymään :)

      Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.