perjantai 2. maaliskuuta 2018

Sukka-Finlandia takana -miltä nyt tuntuu?

Vaikka en ole vielä tänne saanut kaikkia sukkia kuvattua, niin kyllä vaan neuloin Sukka-Finlandian kaikki 6 etappia. Olipa mukava rupeama! Toki olisi ollut ihanaa osallistua niin, että olisi voinut keskittyä aina ohjeen ilmestyttyä vain neulomiseen, mutta tulihan ne sukat valmiiksi näinkin. Ja opin paljon uutta.


Ehkä suurimmaksi suosikkini uusista oppimistani asioista on neuloen silmukointi. Muille ehkä jo tuttu juttu, mutta miulle uusi ja voi että miten näppärää! Tätä tulen varmasti käyttämään jatokossa paljon. En ollut aiemmin myöskään käyttänyt helmiä neuleissa. Nyt tuli kokeiltua sekin, ei ollut vaikeaa. Ainakin huiveissa voisi tätä jatkossa hyödyntää. Latvian braid -koristeraidan onnistuin tekemään ensimmäistä kertaa. Olen joskus aiemmin yrittänyt, mutta ei siitä mitään tullut, onneksi nyt onnistuin!  Lisäksi en ollut koskaan edes ajatellut että sukan reunankin voisi päätellä i-corena, muissa neuleissa olen tätä kyllä käyttänyt. Trapetsilla -sukkien ohjeen nähdessäni meinasi iskeä pakokauhu, mutta eivät ne vaikea olletkaan! Monta uutta juttua niissä kyllä oli, kuten kuvio kantapäässä.


Erityisen mahtavaa minusta on, että Sukka-Finlandian osallistumismaksut menevät hyväntekeväisyyteen. Koko summa lahjoitetaan Punaiselle Ristille. Mikäpä olisikaan parempaa kuin saada varsin edulliseen hintaan mahtavia sukkamalleja neulottavaksi ja samala lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen! Suuri kiitos tämän mahtavan kisan järjestäjille ja ohjeiden suunnittelijoille! Toivottavasti vastaavaa järjestetään tulevaisuudessakin. Joko muilla on Sukka-Finlandian sukat valmiina? Miten meni?

8 kommenttia:

 1. Hieno suoritus ja parasta onkin kaiken uuden oppiminen. Kaikki ohjeet latsin vaan en mitään kerennyt tehdä. Ehkä joku päivä kudon niistä jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Jotenkin itse ainakin uraudun ja uusien juttujen koittaminen jää, mutta tässäpä niitä tulo nyt vähän ikään kuin huomaamatta tehtyä. Nämä oli kyllä hienoja malleja kaikki, suosittelen kokeilemaan!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Heh, no olihan tässä se reilu 2 kk tekoaikaakin, ettei näitä nyt ihan yhdeltä istumalta neulottu :) mutta olen kyllä kovin tyytyväinen itsekin, kun yleensä kärsin siitä kuuluisasta toisen sukan syndroomasta.

   Poista
 3. Oletpa ollut ahkera ja taitava! Hieno juttu tuo, että rahat menivät hyväntekeväisyyteen.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Oli kyllä muutama ohje sellainen, että meinasi hirvittää 😆 Ja ihan parasta että rahat meni hyvään tarkoitukseen.

   Poista
 4. Nämä ovat todella kauniita :)

  VastaaPoista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.