sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Adventtisukat

Olin jo etukäteen päättänyt että nyt en joulun alla rupea neulomaan minkäänlaisia joulukalenterisukkia, koska silloin on aina niin paljon neulottavaa muutenkin ja muuta tehtävää. Kuitenkin kun joulukuu koitti ja ympärillä alkoi näkyä ihania sukanalkuja, päädyin minäkin pyörtämään puheeni.


Neuloin ihanat sweet things-blogin adventtisukat. Näistähän ohje tuli aina adventtina. Olivat kyllä varsin mukavat tehdä! Eivät aiheuttaneet suurta lisästressiä muihin joulupuuhiin.


Ja kylläpä niistä tuli kivat! Luulen, että teen tällä mallilla lisääkin sukkia vielä. Ja onhan yhteisneulonnassa aina oma jännityksensä ja ilonsa. Nyt työn alla onkin Niina Laitisen ystävänpäiväsukat. Tykkäättekö osallistua yhteisneulontoihin? Vai onko mukavampi tehdä omaa juttua, omaan tahtiin?


Adventtisukat
Ohje: Sweet things -blogin adventtisukat
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3 mm
Menekki: 104 g 
Koko: noin 38

2 kommenttia:

  1. Kivat sukat malliltaan ja väritykseltään. Yhteisnelonta on kyllä ollut monastikkin mietinnässä, pitäis varmaa kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tämä yhteisneulonta ainakin nyt lasten kanssa kotana olessa on oikein oiva sosiaalisen kanssakäymisen muoto.

      Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.