sunnuntai 21. elokuuta 2016

Myötätuulessa


Viime kesän Pärnun matkalta löysin ihanaa alpakkalankaa. Värit ja pehmeys houkuttelivat, vaikka rakenne ei oikein neulomiseen innostavaa ollutkaan (inhoan neuloa sellaisia mohair -tyyppisiä lankoja). Melkein vuosi näitäkin ihanuuksia kaapissa hillottiin ja lopulta pääsivät suloiseksi, pitkäksi huiviksi. Alunperin taisin suunnitella jonkinlaisen tuubihuivin neulomista, mutta niin vaan ajatus muuttui matkan varrella.


Tällä kertaa esikoinen pääsi kuvaamaan, jo toistamisen. Ja ottaen huomioon, että kuvaaja on 5 vuotias, ovat kuvat varsin erinomaisia. Ja hauskaahan meillä oli, kun oli eväätkin mukana ja ilma mukavan lämmin ja aurinkoinen.


Myötätuuli
Ohje: Tailwind (löytyy ravelrysta ilmaiseksi)
Lanka: Lamana Cusi (100% alpakkaa)
Koukku: 4,5mm
Menekki: 84 g
Muuta: Huivi on noin 2 metriä pitkä ja leveimmästä kohdasta noin 40cm

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen huivi tuli! Ja kiitos ilmaisen ohjeen linkkaamisesta, laitan sen kirjanmerkkeihin, jos joskus vaikka itsekin tulisi tehtyä vastaavanlainen :) Musta mohair-tyyppiset langat on muuten kivoja mutta purkaminen... voi ääh XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Totta muuten tuo, kyllähän mohairia vielä neuloo, mutta se purkaminen.. Ja jos nyt ihan totta puhutaan, niin tuo lanka oli kyllä oikeastaan ihan mukavaa neuloa!

      Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.