lauantai 27. elokuuta 2016

Kesävaatetta, vai sittenkin talveen?

Tämä neule hieman hirvitti etukäteen. Päätin kuitenkin ottaa härkää sarvista ja asetin jopa tavoitteen milloin pitäisi olla valmis - juhannuksena. Ja olihan se! Ihme kyllä, tänä juhanuksena sitä ei edes tarvinnut.


Ja tiedättekö mitä? Ei tämän tekeminen niin kamalaa ollutkaan. Oikeastaan ihan mukavaa ja sanoisinpa jopa että kohtalaisen mukavaakin. Lanka ihanan pehmeää alpakkaa, ja ohutta! Mutta niin mielyttävää ja nopeaa neuloa.


Kirjoneuleen teko on aina ollut vähän työlästä minulle, mutta kai se harjotus tässäkin asiassa tekee tehtävänsä. Ei tunnu enää niin hankalalta. Aloin jopa ihan odottaa, koska pääsee neulomaan tuota kaarrokkeen kirjoneuleosuutta.


Ja arvatkaapa mitä? Miulla on jo toinen tälläinen puikoilla lähes valmiina ja kolmanteenkin langat hyllyssä. Tosin lasten kokoja tulevat olemaan nuo kaksi.

14 kommenttia:

 1. Tosi kaunis takki:) Ehkä mäkin joskus vielä neulon kirjoneuletakin, tällä hetkellä harjottelen kirjoneuletta lapasissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rohkeasti vaan neuletakin tekoon, varmasti onnistut. Sanoisin että kirjoneuleen tekeminen isoon pintaan on jopa helpompaa kuin pieneen.

   Poista
 2. Aivan hirmuisen kaunis! Saispa itsekin aikaiseksi tällaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämän teossa oli kyllä isona apuna ryhmäpaine :)

   Poista
 3. Onpa todella upea neuletakki! Värit aivan upeat myös. Sama oli itellä, kirjoneule tuntui vaan niin hankalalta. Sitten kun uskalsin kokeilla, onkin syntynyt jo useampi kirjoneuletyö. Tosin suurin osa lapasia ym pientä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin näistä väreistä. Ja tosiaan, kyllä se kirjoneulekin nyt jo tuntuu mukavammalta tehdä.

   Poista
 4. Kaunis neule ja ihanat värit. Pieniä kirjoneuletöitä välillä itsekkin kokeilen, mutta neuletakin tekijäksi on vielä pitkä matka.

  VastaaPoista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.