lauantai 10. tammikuuta 2015

Olga-sukat


Vielähän voi hieman muistella ja puhua joulusta, eikös joo? Joulupaketteihin meni kiireisestiä syksystä huolimatta myös omia tuotoksia, mm. nämä suloiset Olgat tein äidilleni. Hän toivoi sukkia. Enään ei ole mummo sukkia pystynyt vuosiin neulomaan, niin alkaa varastot ehtyä. 


Lapsuuden joka jouluinen lahja oli villasukat ja suklaarasia (Pandan, tietenkin!) mammalta. Välillä villasukat tuli myös mummolta. Ja joskus erikoistapauksessa muistan saaneeni villasukkien sijaan lapasetkin, kun olin sellaisia ymmärtänyt pyytää. Nyt kun neulojia ei enään oikein ole, onko se minun vuoroni sukittaa suku? Pitäisikö ensi jouluna yllättää (lähi)sukulaiset kaikki sukilla ja suklaarasialla?


Olga-sukat
Malli: Olgat (Punomosta)
Lanka: TeeTee Pallas
Puikot: 3,25
Menekki: 79g
Muuta: Ihan jees! Olipa kiva neuloa välillä vähän paksummastakin langasta sukkia. 

6 kommenttia:

 1. Ihanat Olgat,tuo pallaksen sävy on miusta sitten kaunis, just tuhosin sitä muutaman kerän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on myös miun lempparisävy noista! Niin kaunis, ja ei kyllä tarvitse mitään erikoista mallia tuo lanka ollakseen kaunis!

   Poista
 2. Voi, sehän on ihanaa, että saat kunnian sukittaa koko suvun ja jatkaa perinnettä. Kauniit Olgat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se toki ihanaa, mutta vähän myös surullista. Olga on kyllä mainio sukkamalli!

   Poista
 3. Joulusta voi aina puhua, koska ellei halua menneestä puhua niin onhan sitten tuleva ;) Ite oon koittanut lähipiiriä sukittaa, vaikka meidän suvussa noita sukittajia on muitakin. Mutta tuossa olisi kyllä ideaa, tässä voisi kovasti jo lähteä tähtäämään seuraavaan jouluun ja alkaa valmistaa lahjoja. On nimittäin laatikot kovin taas tyhjillään joulun jälkeen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä ehdottomasti sukkien neulonta on jo aloitettava, jos aikaa useamman parin antaa joululahjaksi :) ja joulu on kyllä yksi miun lempi juhlista, niin kyllähän sitä aina mielellään suunnittelee tai muistelee!

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.