perjantai 2. tammikuuta 2015

Joulukalenterisukat

Vuosi takaperin ihastelin toinen toistaan upeampia joulukalenterisukkia. Nyt päätin jo ajoissa osallistua, kun totesin kaapeista kuitenkin löytyvän ohkaisia sukkalankojakin aika mukavasti.


Ihan ei jouluksi vielä nämä valmistuneet, mutta joulun aikana kuitenkin. Oli tosi kiva miettiä mitä seuraavaksi aina tulisi. Keltaista, kirjavaa, pinkkiä, punaista, sinistä, mustaa yms. Aluksi ajattelin, että en tee ollenkaan sitä kirjoneuletta, mutta kiinalaisen horoskoopin (kukko) kohdalla oli pakko kuitenkin aloittaa kirjoneule ja pakkohan se oli vielä toiseenkin tehdä jotain kirjoneuletta (kukkia- tulppaaneja).


Ja pikku myitäkään en voinut vastustaa, toisen sukan kohdalla korvasin viimeisen kirjoneuleraidan tiikerilangalla (varmaan on jokin tiikeritähtikuvio olemassa, luulen).

'

Joulukalenterisukat
Malli: Joulukalenterisukat (täältä)
Lanka: Sekalaista seurakuntaa, mm. hot socks, regia, fabel.
Puikot: 2,25
Menekki: 92g
Muuta: Ihanat! Joko olisi aika tehdä seuraavat?!?


12 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat sukat! Löysin tänne Pagisen mitä pagisen -blogin kautta ja jään kyllä ihailemaan, mitä muuta kivaa täältä löytyy :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä olikin tämän joulun ainut joulukalenteri miulle :)

   Poista
 3. Hei aivan ihana idea nää kalenterisukat, hitsit kun en oo tällasesta kuullu aikasemmin! Pitää laittaa linkki talteen että ens vuodelle löytyis joulun alle projekti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nää kyl niin hauskat tehdä, että kannattaa ehkä ottaa työn alle jo ennen joulukuuta :D

   Poista
 4. Hei siis apua!! Tänä vuonnako tehtiin NÄIN UPEAT??! Oon haaveillut sukista, joissa olisi kaikenlaisia kuvioita ja raitoja täysin sattumanvaraisessa järjestyksessä ja viimeksi olen tehnyt jonkin jämälankaprojektin... ööö... Silloin viime keväänä kun yhdessä tartuttiin toimeen? Eli voit kuvitella että jämälankoja on päässyt kertymään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis sanoppa muuta :D olisihan nää vielä hienommat, jos olisin väkertänyt enemmin tuota kirjoneulettam mutta jotenkin aluksi ajattelin etten sitä edes tee...

   Poista
 5. Minä olen nyt monessa blogissa törmännyt näihin kalenterisukkiin ja nämä ovat kyllä hurmaavia. Nämä ovat erityisen ihanat, kun toisessa sukassa on kukkokuviota! Minä kun olen kanahöpsö :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aluksi tosiaan ajattelin etten tee kirjoneuletta, mutta noiden Kukkonen kohdalla repsahdin :D

   Poista
 6. Upeat! Niin harmittaa, etten kerenny osallistua! Tai miks tuota nyt ei vois jälkikäteenkin tehdä, mutta ei se oo sama :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, totta ei se ihan sama ole, mutta aina voi houkutella kavereita mukaan tekemään samaan aikaan :) ja tuleehan se joulu tänäkin vuonna.

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.