maanantai 28. heinäkuuta 2014

Verla ja ympyräkassi


Kävimme viikonloppuna tutustumassa viehättävään Verlaan. Mukava kohde päiväretkelle.


 Alueella on museoitu pahvitehdas ja puuhiomo (insinöörin unelmakohde :) ). Lisäksi alueelta löytyy kahvila paikallisine herkkuineen sekä ihastuttavia pieniä puoteja.


Verlan ympäristön luonto on kaunista ja läheltä löytyy mukavia pieniä luontopolkuja. Kaukana ei ole Repoveden kansallispuistokaan. Näillä helteillä me emme luontopolkuja kiertämään lähteneet, mutta Kokkokallion hiidenkirnua oli pakko käydä vilkaisemassa.


 Ja kun kerran kamera esille oli saatu, niin pakkohan tilaisuus oli hyödyntää. Tämä kesäkassi syntyi nopeasti ohuemmasta ontelokuteesta. Ehtihän tämän yhden illan aikana virkata jopa kahdesti... Kassi on jo käytössä, mutta harkitsen vielä sen vuorittamista.


Idea kassiin on Virpi Marjaana Siiran Oma Koppa -kirjasta. Minikudetta tähän kului 450g. Malliltaan juuri sopiva; menee mukavasti kainaloon ja tavarat pysyvät hyvin kassissa ilman vetoketjuakin.





7 kommenttia:

  1. Pirtsakka kesäkassi :)

    Ja Verla vaikuttaa mielenkiintoiselta retkikohteelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Verla on kyllä ihan tutustumisen arvoinen paikka.

      Poista
  2. kassisi on mahtavan sininen, siinä kirjassa on monta upeaa mallia jotka kiehtovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellisuudessa taitaa olla violetti tuo laukun väri, oli vaan niin kirkas päivä että hankala saada oikeita värejä.. Ja tuo kirja on kyllä mahtava, täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia malleja.

      Poista
  3. Tosi kiva kassi, sopii kesään. Täytyy tunnustaa tietämättömyyteni, mutten ole kuullutkaan tallaisesta paikasta, kuulostaa hienolta paikalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suomessakin on vaan niin mahdottoman paljon kaikenlaisia mielenkiintoisia paikkoja, ettei niitä mitenkään voi kaikkia tietää!

      Poista
  4. Wow, fantastic weblog structure! How long have you been blogging for?
    you made blogging look easy. The total glance of your website is great, as smartly as the content material!


    Feel free to surf to my web page george foreman grill healthy

    VastaaPoista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.