maanantai 4. elokuuta 2014

Jämälangoista sukiksiViime joulun aikaan oli monessa blogissa toinen toistaan ihanampia jämälankasukkia Missä Neuloimme kerran -blogin joulukalenterin ansiosta. Itse en tuolloin ehtinyt sukkia tekemään, mutta Kayen kanssa intouduimme talvella tekemään omat yllärisukat.
 

Idea on tosiaan sama kuin tuossa joulukalenterissa, mutta me teimme paksummista langoista. Mie kirjoitin auki peruspolvisukan summittaisen ohjeen ja Kaye keksi kivat vihjeet.


Lankoina miulla oli erilaisia seiskaveikan paksuisia lankoja ja niitä kului 166g näihin sukkiin (koko noin 37). Ihan orjallisesti en Kayen raidoitusta noudattanut, mutta olipa tosiaan kiva tehdä tällaiset!

6 kommenttia:

 1. Voi että kun rrrrakastan näitä sun sukkia <3 Niin ihanan värikkäät <3 Kunpa itelläkin olis ollu jotakin pätkävärjättyä, niin olis saanut heti enemmän väritystä :) Nyt oon kyllä nähnyt uusia tempauksia, joissa on annettu myös niitä vinkkejä päiville ja niillä ohjeilla tehdyt sukat on ilmeisesti osittain kuvioitua - eli siis tehty jotakin pientä kirjoneuletta jollekin raidalle. Semmoset vois olla kyllä tosi ihanat kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivat nää on minunkin mielestä ja yritin tehdä mahdollisen värikkäät. Joo, olisikohan Facebookin villasukka- ryhmässä pyörinyt ainakin joku vastaava ohje? Ei kuule muuta kun seuraavt vaan työn alle!

   Poista
 2. Siellä ryhmässä juurikin oon ihaillut niitä monenlaisia pitkiä sukkia. Ja tietäisin kyllä heti, kuka varmasti tykkäisi sellaisista ( viime jouluna annoin pitkät värikkäät sukat kaverin tytölle ja ei meinaa kuulemma malttaa ottaa niitä jalastaan edes mennessään nukkumaan :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkät raidalliset sukat on kyllä parhaita! Tuo fb:n sukkaryhmä on kyllä vaarallinen, kun siellä on niin mahdottomasti kaikkea ihanaa!

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.