torstai 24. lokakuuta 2013

Tavalliset sukat

Tein tällaiset ihan perussukat...

Nämä ovat ensimmäiset sukat, jotka neuloin pyöröpuikolla molemmat yhtäaikaa ja vieläpä kerestä alkaen. Minulla apuna neulomisessa oli työpaikan neulekerho, mutta hyvät ohjeet on myös kirjassa "Varpaista varteen. Neulo 2 sukkaa kerralla" (Melissa Morgan-Oakes).


Näissä sukissa lankana on Pallas ja sitä kujui vajaa 100g. Neulomisessa käytin 80cm 3,5 pyöröpuikkoa, olisi saanut olla pidempi ja pienempi puikko! Sukkien koko on 37, ja nämä menevät luultavasti hyväntekeväisyys myyjäisiin.


Tämä on kyllä mainoa tekniikkaa, kun ei tule parittomia sukkia! Seuraavaksi taitaa päästä sukkapuikoille Pirtinkehräämön ihanat sukkalangat (tein vähän heräteostoksia Neulojien yössä....) 


8 kommenttia:

 1. Ihana väri sukissa! Tuo tekniikka on vielä kokeilematta,kirja kyllä jo on. En oikein ole uskaltanut ryhtyä puuhaan:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti kokeilemaan! Mie tykkäsin, tarpeeksi pitkä pyöröpuikko niin kyllä se sujuu. Ja tuo väri on miustakin kiva, ihanan syksyinen.

   Poista
 2. Ompa sukissa kaunis väritys.
  Sama täällä , tuo tekniikka on vielä oppimatta, vaikuttaa kiinnostavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen kyllä tuota tekniikkaa ja voin tarvittaessa antaa virtuaaliapua, jos tulee ongelmia matkaan!

   Poista
 3. Mukavan pirteät sukat ovat! Syksyiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, miekin ajattelin heti syksyä kun nuo kerät käsiini sain.

   Poista
 4. Oh. Näissä näyttää kuitenkin olevan ihan kunnollinen kantapää, vaikka onkin tehty varpaista alkaen. Sellaista ohjetta vois uskaltaa kokeillakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näissä on kunnollinen kantapää! Ja periaatteessahan vaikka neuloo kärjestä alkaen, voi kantapään tehdä ihan millaiseksi vain. Ja tässä ohjeessa oli ainakin helppo kantapää tehdä.

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.