perjantai 4. lokakuuta 2013

Roosa nauha

Lokakuussahan vietetään aina Roosa nauha -kampanjaa. Löysin ilokseni paikallisesta Taito Shopista ihania Roosa nauha -sukkalankoja ja sukkaohjevihkosen. Päädyin ostamaan ihanaa pinkkiä sukkalankaa. Kyseinen lanka on Pirkka-lankaa (420m=100g), mutta värit on suunniteltu tätä kampanjaa varten. Värit olivat tosi herkullisia, luulen että haen vielä muutamaa muutakin väriä varastoon.


Sukkalangan lisäksi ostin myös ohjekirjasen. Vielä en ole testannut ohjeita, mutta näyttävät erittäin houkuttelevilta. Luulen että yritän jotakin tehdä pukin konttiin näistä.


Tämä on yksi suosikeistani tässä ohjekirjassa, tällaiset haluaisin itselleni.


Nyt kun sukista aloin kirjoittamaan, niin vilautan vielä teille yhden työn alla olevan jutun.


Kyllä, viimeinkin mie uskallauduin koittamaan kaksien sukkien neulontaa kerralla kärjestä aloitettuna. Ohjekirja minulla on ollut jo noin vuoden ajan kirjahyllyssä odottamassa, mutta jotenkin en ole saanut haasteeseen tartuttua. Nyt tällä viikolla meillä oli kuitenkin neulepiirissä aiheena sukat macig loop -tekniikalla ja täytyypä sanoa, ettei se olekaan niin vaikeaa kuin kuvittelin. Toivon että tällä tekniikalla saan selätettyä minua usein vaivanneen yhden sukan syndrooman....

5 kommenttia:

 1. kannatan kamppanjaa,se ontosi tärkeä.

  Nuo kahdet sukat samaan aikaan, näyttää erikoiselta, eikö tuossa mene langat sekaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä hyvä kampanja, kun on niin kovin yleistä tuo rintasyöpä...

   Onhan tuossa vaara, että langat menee sekaisin, mutta mie aina vaihdan puolelta toiselle keriä sen mukaan missä kohtaa olen menossa.

   Poista
 2. Vastavierailulle tulin, ihana blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 3. Kiva idea tuo sukkalanka, ainakin jos on hyvälaatuista. Minullakin olisi ajatuksissa harjoitella tuota kahden sukan tekemistä yhtä aikaa. Kirja on ollut hyllyssä jo kauan, mutta vielä en ole saanut tartuttua toimeen. Pitkästä aikaa selailin sitä, jospa saisin vihdoin pääsisin alkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että on ihan hyvää sukkalankaa, ainakin omat kokemukset olleet ihan hyviä ja tuntuukin taas hyvältä käteen. Ja kyllä kannattaa kokeilla tuota kahta sukkaa yhtä aikaa, tosin minulla seisoo sukat nyt kantapään kohdalla, kun en jaksa (?) perehtyä siihen kantapään tekoon.

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.