lauantai 10. helmikuuta 2018

Virkattuja pussukoitaTein kahdelle ystävälleni muistamiseksi pienet virkatut pussukat. Nämä ovat sopivan kokoisia toimiakseen kosmetiikan säilyttämisessä, mutta käyvät mainiosti myös esimerkiksi kännykän kuljettamiseen. Näiden pussukoiden virkkaaminen oli oikein mukavaa hommaa, toimi erinomaisesti myös matka/luentotyönä. Ohje tällaiseen kukalliseen virkattuun pussukkaan löytyy Prinsessajuttu -blogista . Itse en ohjetta ihan noudattunut, vaan lähinnä katsoin vähän suuntaviivoja.


Tämän vaalenpunaisen vuoritin puuvillalla. Se kyllä teki tästä vielä paljon huolitellumman oloisen. Vaaleanpunaisessa lankana käytin Dropsin I love you 7 -lankaa. Tätä lankaa olen joskus tilannut isomman erän eri väreissä, olen kai ajatellut virkkaavani peiton niistä. 


Tämä Lila on hieman vaalenpunaista suurempi kooltaan. Olisikohan vetoketjun pituus ollut 20cm tässä. Tämän jätin vuorittamatta. Lankana tässä oli Blend Bamboo, joka on ihanan pehmoinen lanka käsitellä. Seuraavaksi haluaisin koittaa tällaisen pussukan tekoa niin, että aloitan virkkaamisen vetoketjusta. Ehkä myös kirjovirkattuna. Kukan asemasta pussukan voisi myös koristella perhosilla. Ideoita ainakin tuntuu taas riittävän, katsotaan mitkä pääsevät toteutukseen asti!

8 kommenttia:

 1. Onpas söpöt! Mainio lahjaidea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä ovat kyllä näppäriä, ja vaikuttaisi siltä että ovat sopivia niin 5-vuotiaille kuin 50- vuotiaillekin.

   Poista
 2. Oi mitä söpöläisiä! Olen myös törmnnyt ohjeeseen, missä virkataan vetoketjun reunasta, varmaan toimiva ratkaisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulle tuo vetoketjun ompelu on kyllä haasteellista, niin mielelläni testaan josko sen voisi kiertää 😅

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.