lauantai 26. marraskuuta 2016

Ei kahta ilman kolmatta

 

Pitihän näitä vielä kolmaskin tehdä. Tuo oranssikeltainen väri houkutteli minua alunperinkin, mutta itselle en oikein noin isona pintana osannut ajatella ja esikoiselle se ei kelvannut. Perheen pienin ei (vielä?) vastusta.


Neuletakki valmistui kyllä jo kauan aikaa sitten, mutta nämä syksyisen synkeät päivät tekevät kaikesta valokuvaamisesta todella vaikeaa. Nähtävästi joskus kuitenkin on aurinkokin paistanut, kun kaivelemalla löytyi muutama aurinkoinen kuva. 

Lisäksi olen viimeinkin saanut aikaiseksi perustaa myös instagramiin tilin (täällä näin), siellä voi käydä kurkistelemassa mitä täällä on viime aikoina puuhailtu. Käsitöitä tulee näin joulun alla tehtyä yhä kiihtyvää tahtia.


Kun aloin neulomaan näitä kirjoneuletakkeja, niin vähän epäilytti tuo lankojen hinta. Nyt voin todeta, että ei mennyt hukkaan raha eikä vaiva. Jokainen on pitänyt näitä paljon ja pinta on pystynyt kauniina, ei kutita (ei edes erityisen herkkää ja nirsoa esikoista) ja ovat oikeasti tosi lämpöisiä. Lankana näissä on Teeteen alpakka ja Sandnes Alpakka.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Tulipa mieleen, että miehän tein näitä vielä neljännenkin, se vaan on jäänyt esittelemättä täällä blogissa.

      Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.