torstai 29. syyskuuta 2016

Toinen kirjoneuletakkiKun nyt alkuun pääsin tämän kirjoneuleen kanssa, niin tein lapsellekin samanlaisen takin. Onneksi esikoinen on kuitenkin minua vielä melkoisesti pienempi, toista aikuisten takkia en ehkä olisi heti perään jaksanut tehdä.


Värit esikoinen valitsi itse. Ei olleet ihan miun ajatuksen mukaiset nuo värit, mutta nyt kun katson valmista neuletta, niin voi että ovat kauniit! Hänellä on erinomainen värisilmä.


Napit on toki myös esikoisen itse valitsemat. No onhan nuo suloiset, toivottavasti vaan pikkusormet tulevat niiden kanssa toimeen.


Tällä kertaa olin jo viisampi ja päättelin nuo kirjoneuleosuuksien langat ennen aukileikkausta. Jäivät mukavasti piiloon ja jemmaan. Huomattavasti helpompaa ja nopeampaa, kuin päätellä vasta viimeisenä. Takin aukileikkauskaan ei enään pelottanut ihan niin paljoa. 


10 kommenttia:

 1. Kaunis!! Miten ihmeessä päättelit ne etukäteen? Vastasen varalle olisi hyvä tietää fiksumpi keino kuin omani oli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päättelin ne langat siihen keskikaitaleeseen, josta ompelu ja leikkaus tehdään. Sinne jäävät jämäkästi ompeluiden alle ja lisäksi ei ole mitään väliä kuinka langat pujottelee, kun jäävät vielä piiloonkin. Ekalla kerralla en tätä tajunnut tehdä ja oli kyllä muuten melkoinen sumppu niitä lankoja, kun osa oli tietenkin jäänyt sinne ompelukoneompeleen alle...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, niin tämä on miustakin ja näyttää myös kelpaavan esikollekin :)

   Poista
 3. Aivan ihana takki! 😍 Ja värit on just eikä melkein 😊
  Toivottavasti tää kommentti ei tule sataan kertaan; pieniä teknisiä ongelmia mut pakko päästä kehumaan tätä neuletta ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Miustakin värit on tosi hyvät, vaikka en niitä tuollaiseksi itse suunnitellutkaan. Kertaalleen tuli kommentti :)

   Poista
 4. Kerrassaan vau ❤ . Syvä ihastuksen huokaus. Joskus vielä minäkin haastan kirjoneuleen taistoon. :D Ihana neitonen. On kyllä osannut valita raikkaat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ on kyllä suloinen ja takki on kyllä nyt ollut yllättävän kovassa käytössä, vaikka yleensä kaikki neuleet tahtovat aiheuttaa hieman vastustusta.

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.