maanantai 27. lokakuuta 2014

karkkineuleita

Arvatkaapa mikä on miun lemppari suklaa?


Tänä syksynä on kyllä blogeissa näkynyt toinen toistaan makeampia karkkineuleita Pirkan, Fazerin ja Novitan neulekisan ansioista.  En miekään voinut vastustaa tätä. Tiesittekö muuten että Da Capo on alunperin kehitetty, koska virheelliset liköörikonvehdit haluttiin saada hyötykäytetyksi?


Ihan ei ole täydelliset värit, mutta riittävän lähellä. Lankahan näissä on seiska veikkaa ja sitä kului 55g. Kämmekkäät on tehty omien mittojen mukaan, eli pienehköt käpälän lämmittimet.

8 kommenttia:

 1. Todella upeat DaCapo kynsikkäät. Ihan yhtä herkut kuin suklaakin.

  VastaaPoista
 2. Onpas ihanat <3 Ja hyvää on tuo kyseinen suklaakin :) Olisko muuten antaa vinkkejä, miten pystyy neuleita postittamaan? Tähän kisaan en aio mitään lähetellä, mutta olisi kaksi paria villasukkia, jotka täytyisi postittaa matkaan. En ikinä aiemmin oo lähetellyt, niin oon vähän kuin Ö Aapisen laidassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! villasukathan on helppo postittaa kun ovat sen verran pieniä kuitenkin. Tavallisessakin kirjekuoressa voi kyllä postittaa, kunhan on vaan riittävän iso. Ja sukat menee tosi pieneksi, jos ne laittaa mini grip pussiin ja poistaa sieltä ilmat. Tai sellaiset kuplakirjekuoret on kanssa näppäriä.

   Poista
 3. Suosikki suklaa, nam. Hienot kämmekkäät ja värit sopii hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mie melkein jo luulin ettei tuosta kukaan muu taida tykätä, kun kukaan läheisistä ei oikei välitä :)

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.