keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

kesäsukat

Sain toukokuun SNY -paketista Regian sukkalankoja ja ohjeen rusettisukkiin. Tuo ohjehan minulta löytyikin jo ennestään, mutta SNY:ni kehui tätä mallia lempisukikseen, niin intouduin minäkin tällaiset neulomaan.


Ja nämähän ovatkin varsin oivat ja sievät kesäsukat. Mahtuu tennariin, tai sopii vaikka viileisiin iltoihin ja aamuihin yökkärin/kotiasun seuraksi. Rusetit kuitenkin jätin pois, vaikka vielä hieman arvon pitäisikö kuitenkin lisätä.


Kesäsukat
Malli: Rusettinilkkurit Roosa nauha sukkaohjekuvastosta
Lanka: Regian 4 säikeistä
Menekki: 49g
Puikot: 2,25 sukkapuikot
Kenelle: Itselle? Vai ehkäpä lahjaksi...

5 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta paketista!
  Tai oikkeemmin paketeista, kovasti olet miun kevättä piristänyt tarkkaan mietityillä paketeillasi. Ajatusten lukijaksi jopa sinnuu luulen ;)
  Eikä tuo sukkalanka oo olleskaan tylsää, ittelle teen jotku ihanat sukkaset. Aiemmin oon Regian strech langasta sukat meille tehny ja ne on kyllä olleet hyvät ja käytössä kestävät.
  Lämmin halirutistus ja kiitos kuluneesta keväästä! Ukkeli pyytää myös kiittämmään ko oot miulle iloa niin paljon kevään aikana tuonut lähetyksilläsi :)
  Toivottaan molemmille lämmintä ja tervettä kesää <3
  Luppaan tänne ainaki ilimottaa jos niille seuduille reissut tuo, kahvilla ois vaikka kiva pistäytyä. Lankakaupassakin ehkä ;)
  <3 KIITOS <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ja kiinnostaa tuo tarvikepaketti hyvinniin. Varmasti tullee tehtyä, eivät jää lojumaan :)

   Poista
  2. ooh, miehän ihan hämmennyn! Mutta kyllä oli erityisen mukavaa olla siun sny ja olen iloinen, että osui kohdalleen paketit! Huomasinkin jo keväällä blogistasi että ainakin miehesi on täällä Lappeenrannassa käynyt :) Kyllä ehdottomasti nähdään jos tälle suunnalle tulet, täällä on muuten ihan huiput lankakaupatkin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Miustakin näistä tuli kivat, toivottavasti myös saaja pitää :)

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.