perjantai 2. toukokuuta 2014

Kevätretki Tallinnaan

Kävin viikko takaperin päivämatkalla ihanassa keväisessä Tallinnassa. Tykkään kovasti Tallinnasta ja tällä kertaa keskityttiin vain lankoihin ja käsityöliikkeisiin. Kaunis keväinen ilma ja hyvää seuraa, voiko parempaa ollakkaan? Toki matkaan piti ottaa jokin neule :)


Ensimmäisenä kohteena oli Karnaluks. Otimme taksin suoraan terminaalista, mutta matkan voi hyvin kävelläkin (ainakin näin kivalla ilmalla). Taski ei maksa montaa euroa ja kuskit kyllä taitavat jo tietää varsin hyvin missä Karnaluks sijaitsee. Ulkoahan ei arvaisi että rakennuksen sisältä löytyy PALJON käsityötarvikkeita.


Vetoketjujakin löytyy varmasti joka lähtöön.


Ja kankaitakin löytyy, mutta itse en tällä kertaa ostanut kankaita, vaikka olivathan nuo suloisia..


Seuraavaksi suuntasimme Karnaluksin vieressä sijaitsevaan Löng ja Löngast liikkeeseen. Tämä kauppa on kyllä miun lemppari. Ihania lankoja ja sympaattinen myyjä! Täällä viihdyn aina pitkään.


mm. dropsin lankoja


ja Noroa


sekä Rowania. Etualalla (vielä kartiolla) pellavaa (mustaa ja vaaleaa), joita ostin, sekä pienen pieni keränen ihan ohutta merinovillaa.


Kävimme vielä yhdessä korutarvikeliikkeessä, joka osui matkalla, mutta sieltä ei tullut kuvia. Ja toki syömässä herkullista ruokaa :) reipas kuusi tuntia kului Tallinnassa todella nopeasti! Paluumatka kuluisin ostoksia ihastellessa ja neuloessa. Kuvassa ei (valitettavasti!) ole miun ostoksia.9 kommenttia:

 1. Ihana päivä ja upeat kuusi tuntia !! Ei voi oikein muuta enää toivoakkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tosiaan voi toivoakkaan! Mukava virkistävä matka.

   Poista
 2. Voi mitä ihmeitä, tuo se on vielä kokematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä, tosin miusta Tallinna ( ja Viro ylipäätänsä) on kokemisen arvoinen ilman käsitöitäkin!

   Poista
 3. Oi miten ihania lankoja paljon tarjolla :)

  VastaaPoista
 4. Onko esimerkiksi Rowanin langat selvästi halvempia kuin Suomessa tai maailmalta tilattuna..? Oon vaan joskus haaveillut miehelle tekeväni niiden langasta paidan, mutta aika arvokkaalta on vaikuttanut ku oon yrittänyt miettiä kustannuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, no halvempia, mutta ei nyt niin älyttömästi. Karnaluksillahan on kyllä nettisivut, joista voi vähän suuntaa katsoa hinnoista. Ja kyllähän tuolta pitäisi varmaan kantaa satoja kerää että tulisi ns.kannattavaksi jos huomioi matkakulut. Mutta käsityöihmiselle kyllä kiva kohde vierailla!

   Poista
  2. Niin tosiaan voi tehdä kyllä tosi edullisiakin löytöjä joskus ja paljon sellaisia edullisia lankoja joita ei Suomesta edes saa.

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.