keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

pieniä kesävirkkauksia

Kesäaikaan iskee aina innostus virkata. Etenkin pienet ja nopeasti valmistuvat työt houkuttavat. Löysin kaappien käytköstä kerän ontelokudetta ja korihan siitä tuli.
 Korin yläreunaan virkkasin vielä koristeraidaksi kerratun kerroksen valkoisella trikookuteella. Korin sisällä kurkistelee ihana virolainen neulelehti ja yksi keväällä valmistunut vauvapeitto (ei ole vielä blogiin asti päässyt), sekä muuta lankakerä.

Sain töissä uuden puhelimen ja ensimmäisenä iski kauhu, että naarmutan kosketusnäytön pinnan hetkessä. Päätin virkata puhelimelle suojapussin.


Jossakin lukemassani blogissa oli tehty tabletille suojapussi virkkaamalla matonkudetta virkkauksen sisään (huono selitys, mutta en tiedä mitä tämä tekniikka on nimeltään). Olen aiemmin tehnyt tällä tekniikalla patalapun (sisälle virkattiin ketjusilmukkanauhaa), mutta siitä en oikein innostunut. Tämä taas tuntui heti sellaiselta että pitää itsekin tehdä!
 
 

Nyt suunnittelen että voisin tehdä vielä kesäkassin itselleni tällä tekniikalla.

4 kommenttia:

 1. Ihanan sininen kori. Kännykkäkotelo on varmasti tuon trikoo kuteen johdosta tosi napakka ja näyttääkin mukavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korin väri ei ehkä kuvassa ole ihan oikea, mutta todella kaunis turkoosin sininen on kyseessä! Ja kännykköpussi on ainakin tähäs asti toiminut erinomaisesti.

   Poista
 2. Tosi kiva. Minä olen tehnyt maton tuolla tekniikalla, jolla sinä teit KAUNIIN kännykkäpussin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kaikki matonkude jutut on mukavia tehdä! Joskus pitäisi kyllä perehtyä ihan mattojen kudontaankin, eikä aina vaan virkkailla kuteita :)

   Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.