lauantai 27. huhtikuuta 2013

pala Intiaa ja muodonmuutos

Yksi (lanka)heikkouksistani ovat kierrätyssilkkilangat. Olen jo aiemmin neulonut kierrätyssilkkilangasta kaulurin (lisätietoja löytyy täältä), mutta jostain syystä sitä ei tullut käytettyä, vaikka ihana olikin. Pääsiäisenä paikallisesta ihanasta lankakaupasta tuli mukaan toinen kierrätyssilkkilanka.
Minun pääsiäismunat (oikeanpuoleinen oli aiemmin kauluri)
Alunperin ajattelin tehdä näistä yhdessä tyynynpäällisen, mutta ajatus ei sitten toteutettuna näyttänytkään niin hyvältä. Muuta kierros purkamista, neulomista, virkkaamista ja ompelua, ja sainkin mieluisan lopputuloksen aikaan.

Kierrätyssilkistä tyynyt
Näistä alempi (keltaisempi ja neliön muotoinen) on neulottu ja tuo pyöreä virkattu. Ompelin käsin nämä palaset kiinni valmiisiin koristetyynyihin. Molemmat langat ovat tosiaan sarisilkkilankoja, toinen nauhamaista ja toinen kierteen omaavaa lankaa.

Vielä toiseenkin kertaan
 Nyt pitäisi keksiä mitä muuta mukavaa tuollaisista kierrätyssilkkilangoista voisi tehdä, olisiko teillä ideoita?


2 kommenttia:

  1. Onpa herkullista lankaa! Koeta tehdä vaikka kämmekkäät, joka toinen kierros tuota ja joka toinen kierros jotain ohutta sukkalankaa ryhtiä tuomaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuo onkin ihan hyvä idea! Tosin pitää vähän miettiä mikä olisi sopiva pari langalle, kun nuo on oikeesti melkoisen paksuja lankoja, yli 10puikoilla neulottavia..

      Poista

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.