Pöydässä oli minttusuklaajuustokakkua, pikkupitsoja, rieskarullia ja mustikka muffineja. Kakku oli äärimmäisen herkullista (ja helppo tehdä!), joten haluan jakaa sen reseptit teidän kanssa.
Minttusuklaajuustokakku (alkuperäinen resepti täältä)
150g pirkka digestive keksejä
70g sulatettua voita
Levy Maraboun minttukrokanttisuklaata
200g tuorejuustoa
3dl kuohukerma
Mintturakeita koristeeksi
Murskaa keksit pieniksi muruiksi ja sekoita sulattu voi sekaan. Painele seos (leivinpaperilla vuorattuun) irtopohja kakkuvuokaan. Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita sulanut suklaa tuorejuuston kanssa. Vatkaa kerme vaahdoksi ja yhdistä kermavaahto ja tuorejuusto-suklaa seos. Laita seos vuokaan ja laita komeus jääkaappiin. Muutama tunti jääkaapissa riittää. Koristele pinta haluamallasi tavalla ja nauti!
Nyt onkin hyvä odotella Runebergin päivää, laskiasta ja naisten päivää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.